Mark (Productieplanner)

Mark heeft inmiddels ruim 17 jaar ervaring als Productieplanner. Momenteel is hij werkzaam bij een productiebedrijf als Productieplanner. Mark heeft veel ervaring met het opstellen van korte- en langetermijnplanningen voor de productie. Daarnaast is hij goed in het schakelen tussen verschillende interne afdelingen om de productie zo efficiënt mogelijk en volgens de planning te laten verlopen. Verder heeft Mark bij een van zijn vorige werkgevers een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd en heeft hij zich beziggehouden met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Momenteel raakt de productie op de achtergrond door een verhuizing van het bedrijf en loopt Mark tegen de manier van werken van het bedrijf aan, deze manier past niet helemaal bij Mark. Hierdoor is Mark zich verder aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Hij is opzoek naar een nieuwe uitdaging als Productieplanner, maar staat ook open voor een functie op het gebied van inkoop of calculatie.
 
Mark is gemotiveerde en ambitieuze man. Hij legt de lat voor zichzelf hoog om zichzelf steeds weer te overtreffen. Hij is analytisch en accuraat waardoor het puzzelen in planningen en het uitzoeken van data hem gemakkelijk afgaat. Daarnaast is Mark communicatief sterk. Hij weet zijn collega’s altijd te motiveren en kan erg goed schakelen tussen verschillende afdelingen.
 
Mark is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 4.500, - bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Opstellen van de productieplanning voor lange en korte termijn;
  • Bewaken van de voortgang van de productie;
  • Contact onderhouden met de productielocatie in Polen;
  • Dagelijks overleg met de productielocatie in Polen;
  • Schakelen met interne afdelingen (orderbegeleiding, sales en directie).

Functie

Productieplanner

Leeftijd

46

Woonplaats

Roermond

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ISAH, Oracle, Baan, Oculus, Cognos, MS Office (Excel, Access, Word, PowerPoint)